Met precisie ontworpen en gefabriceerd. Kwaliteit en transparantie kunt u van ons verwachte.

WD Prefab is een bouwonderneming die is gespecialiseerd in prefab houtskelet bouw. We realiseren voor aannemers en particulieren prefab scharnierdaken, prefab wanden, prefab vloeren, huizen en alles wat daarbij komt kijken. WD Prefab is onderdeel Wargers Denzoons

Wij staat voor kwaliteit, transparantie en meedenken vermogen. Hierbij proberen wij altijd een passend product te realiseren voor elke klant met onze kennis, flexibiliteit en laagdrempeligheid. Klantrelaties is daarom voor ons ook een prioriteit. Daarnaast bieden wij Nederland sneller, duurzamer, efficiënte en ecologische bouwoplossingen.

Houtskeletbouw en modulair bouwen is een passie voor de 2 ondernemers die samen WD Prefab hebben opgericht. Met ruim 20 jaar ervaring zijn Mark en Florian ervan overtuigd dat prefab de oplossing is voor onze krappe woningmarkt en het efficiënter kunnen realiseren van woningen, gevels, daken, wanden, units etc. In samenwerking met onze gedreven team met passie voor hout maakt het mogelijk om voor verschillende opdrachtgevers prachtige projecten te mogen ontwikkelen door het gehele land. Onze passie voor prefab en innoveren zal u dan ook opvallen aan WD Prefab.

Doelstelling

Enthousiaste en tevreden klanten is onze uiteindelijke doel, echter is het pionieren en innoveren in de bouwsector een must waar wij voor warmlopen. Naast het produceren zijn we ook nieuwe prefab oplossingen aan het ontwikkelen.

Florian

Oprichter

Als oprichter van WD Prefab is Florian voornamelijk bezig met de Frontoffice. Alhoewel hij graag tussen de mensen op de werkvloer staat is zijn taak meer bestuurlijk. Zijn passie prefab en innoveren zijn duidelijk te merken.

CONTACT ME

Mark

Oprichter

Als oprichter van WD Prefab is Mark verantwoordelijk voor de Timmerfabriek en de werkzaamheden op onze bouwlocaties. Passie en kennis van Prefab. Zijn optimisme werkt ook aanstekelijk.

CONTACT ME

Onze diensten

Prefab fabricage

Het maken van verschillende prefab elementen

HSB Tekenwerk

Uw wensen vertalen in HSB tekenwerk met precisie

NEW

Montage

Onze eigen montageploeg voor prefab

Huizen ontwikkeling

Uw wensen vertalen naar een complete huis

NIEUW

Unitsbouw

Woon en sanitair units

Dakrenovatie

Renoveren van hellende daken of schuurdaken.

1 afspraak brengt u dichter bij uw wensen.